Att installera ett smart larmsystem är ett utmärkt val för såväl privatpersoner som för mindre kontor och affärslokaler som vill ha en trygg och säker lösning, som skyddar mot både inbrott och brand. Med Norrmalms Lås larmsystem blir detta möjligt.

Våra certifierade installatörer installerar ditt larm och du garanteras att få ett modernt larm som går att styras från mobilen. Du väljer själv om du vill använda app eller en vanlig kod – oavsett vad så får du en smart lösning och ett tryggt larmsystem till ett mycket konkurrenskraftigt pris.
För oss är det självklart att du ska känna dig trygg i hemmet och ha god möjlighet att skydda dina ägodelar såväl ha en enkel säkerhetslösning för ditt företag.

Norrmalms Lås är experter inom allt som har med hemlarm, villalarm, sektionslarm, kameraövervakning m.m. samt paketlösningar som passar för dig och din verksamhet. Alla våra larmsystem är helt utan månads- och abonnemangskostnader.

Vi kan hjälpa er att välja rätt larmpaket till ert hem, med installationen och med frågor efter installationen. Vi är här för att göra ert hem till ett tryggt hem och ditt företag till en skyddad plats.

Vi arbetar i första hand med larmsystem från Jablotron, Galaxy och Teletec.

Dörrautomatik är idag nästan en självklarhet för entrédörrar till bostadsfastigheter, butiker och företag. Moderna säkerhetsdörrar är tunga och en dörrautomatik hjälper till att öppna dörren såväl som att stänga den tyst och tillförlitligt.

Norrmalms Lås har mångårig erfarenhet av att sälja och installera dörrautomatik från marknadsledande tillverkare. Kontakta oss via mail eller telefon för en samtal rörande ert behov och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vi på Norrmalms Lås har lång erfarenhet av lås- och passersystem och ser till att varje del i din säkerhetsinstallation görs på ett fackmannamässigt sätt. Vi tycker att det dessutom är mycket viktigt att installationen blir snygg och prydlig samt att alla miljökrav efterföljs.

Oavsett om du bara vill ha en kopia på din nyckel eller ett komplett låssystem, så har vi verktygen och kunskapen att möta dina behov.

Vi arbetar med alla förekommande fabrikat på den svenska marknaden och är certifierade av tillverkarna. Låsen är en del av det fysiska skyddet och kanske den allra viktigaste komponenten för att förhindra inbrott. Enkelt kan man säga desto bättre lås, desto svårare är det att bryta sig in.

Hos oss går trygghet och säkerhet hand i hand. Därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att vi följer kraven från försäkringsbolag och brandmyndigheter och alltid har godkända lås- och passersystem.

Här är några exempel på tjänster och produkter som vi kan leverera:

  • Inbrottsskydd - gallergrindar för fönster och dörrar
  • Projektering och montering av nya låssystem, små och stora i olika fabrikat
  • Montering av mekaniska och elektriska lås
  • Porttelefoner, passersystem och kodlås - Installationer av stora och små system
  • Montering av dörrstängare, dörrautomatik
  • IR kodlås
  • Nycklar och hänglås
  • Tillverkning av nycklar tilll kassaskåp/värdeförvaringsskåp.

Kameraövervakningssystem och övervakningskameror kopplas gärna ihop med ett larmsystem, Norrmalms Lås kan installera allt åt dig. Alla installationer är unika och helt kundanpassade. Varje behov och förutsättning måste hanteras och därför krävs en besiktning på plats och en grundlig genomgång av ert behov och krav. Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig.

Butiker, lager, verkstäder, kontor, entréer, korridorer, entréslussar, parkeringsytor med flera platser är typexempel när ett övervakningssystem är ibland helt nödvändigt för att upprätthålla adekvat säkerhet.

Kontakta oss

Tulegatan 61
172 72 Sundbyberg

Telefon: +46 (0) 8 33 30 33

Fax: +46 (0) 8 31 32 00

Epost: info[at]norrmalmslas.se

Bildgalleri